Iti doresti un medic cu experienta si un tratament de specialitate cu rezultate excelente?
  Cabinetul nostru va ofera un mediu placut si curat cu mijloace de investigatii moderne, tratament si confidentialitate in rezolvarea problemelor dumneavoastra!

Ecografie

 3D & 4D

Servicii
Obstetrică

 

O dată ce o sarcină este confirmată, consultația obstetricală (control ginecologic specific femeii gravide) este prima investigație pe care o mămică trebuie să o facă, pentru o primă evaluare și pentru recomandarea setului de analize și investigații de pe perioada sarcinii.

Ginecologie

 

Investigațiile ginecologice de rutină pot descoperi din timp unele afecțiuni sau unele stări anormale, evitându-se situațiile dificile sau complicațiile ce pot apărea în timp.

Ecografia

 

Ecografia este un rezultat al dezvoltării tehnologiei sonarelor în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial. Un dispozitiv portabil pus în contact cu pielea pacientului produce unde ultrasonore de frecvență înaltă și receptează ecourile trimise de către organele interne. Un avantaj al ecografiei constă în faptul că se evită efectele nocive ale razelor X. Mai mult, echipamentul este portabil și accesibil.

ECHIPA CABINETULUI
Dr.El Amry Mohab
Dr.El Amry Mohab

Medic Primar, doctor in stiinta medicala.

Nicoleta Opincaru
Nicoleta Opincaru

Asistent Medical Principal

Pietreanu Simona
Pietreanu Simona

Asistent Medical Principal